elefant.ro

Filme de animație dublate care apar în 2018

AdminFebruary 18, 2018Views 3856

Filme de animație care apar în 2018. Indiferent de vârstă, cu toții rămânem copii și ne bucurăm când vizionăm filmele animate. În 2018 așteptăm multe personaje amuzante, așa că pentru a vă ușura alegerile am alcătuit o listă cronologică.

Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

 

2. Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes 2018 Film Animat Dublat in Romana

Simpaticii pitici de grădină Gnomeo și Julieta revin pe marile ecrane cu o aventură absolut nouă, de data aceasta, în Londra. Când Gnomeo și Julieta ajung pentru prima dată la Londra, prima lor grijă e să-și pregătească noua lor grădină pentru sosirea primăverii. Dar vor afla foarte rapid că cineva răpește pitici de peste tot din Londra.

 

3. Stolen Princess Printesa Furata 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 16.03.2018)

Povestea fermecătoare a frumoasei prințese Mila, fiica regelui, de care se îndrăgostește chipeșul trubadur Ruslan, dar care e răpită de un malefic vrăjitor care vrea să transforme dragostea dintre cei doi într-o poțiune magică. Ruslan va trebui să treacă peste toate obstacolele pentru a o aduce înapoi pe prințesă, și pentru a dovedi că iubirea adevărată poate învinge magia.

4. Peter Rabbit Peter Iepurasul 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 30.03.2018)

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

5. Maya the Bee: The Honey Games 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 06.04.2018)

Momentan filmul nu are descriere..

6. Duck Duck Goose Raţă, raţă şi gâscan 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 20.04.2018)

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară. Eroul nostru, Peng, respinge comunitatea de gâște din care face parte în încercarea de a-și trăi viața în proprii săi termeni. Peng este un gâscoi independent, care ar face mai degrabă orice, decât să se pregătească pentru viitoarea migrare.

 

7. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation Hotel Transilvania Vacanta de vara 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 13.07.2018)

Hotel Transylvania 3 (2018) îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux, astfel încât să-și poată lua o pauză de la a oferi celorlalți propriile vacanțe la hotel. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka.

8. Incredibles 2 Incredibilii 2 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 27.07.2018)

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în “Incredibles 2”, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții “normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

9. Teen Titans Go! To the Movies Tinerii Titani Filmul 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 17.08.2018)

Tinerii Titani sunt cinci adolescenți speciali și curajoși, cu puteri supranaturale și un scop comun: să lupte împotriva răului. Se pare că toți marii supereroi joacă în propriile lor filme – toți, cu excepția Tinerilor Titani. Dar, în realitate, liderul Robin este hotărât să remedieze situația și să fie văzut ca un star, nu doar ca un ajutor. Dacă ar putea să ajungă la cel mai tare regizor de filme de la Hollywood pentru a-i observa, ar fi ideal.

10. Arctic Justice 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 31.08.2018)

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă.

11. Smallfoot Picior mic 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 26.10.2018)

O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot (2018) întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale.

12. Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 Ralph rupe netu Ralph Strica tot 2 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 07.12.2018)

Momentan filmul nu are descriere..

13. How the Grinch Stole Christmas Cum Grinch a furat craciunul The Grinch 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 23.11.2018)

Grinch locuieşte izolat şi este iritat de fiecare dată când soseşte Crăciunul. Decide să îl saboteze pe Moş Crăciun furând cadourile lăsate copiilor, strecurându-se în casele lor imediat după plecarea acestuia.

14. Spider-Man: Into the Spider-Verse 2018 Film Animat Dublat in Romana (Premiera in Romania: 28.12.2018)

Momentan filmul nu are descriere..

 Lista se va mai actualiza pe parcurs, sunt mai multe filme care vor fi lansate în acest an.
Categories
error: Nu este permisă copierea conținutului de pe site!
Emisiuni Online TV Romanesti

Desene Animate