Probleme video

Salut, această pagină este dedicată informațiilor legate de diverse probleme în rularea videourilor de pe site.

  1. Ce pot face dacă o sursă/un video nu pornește sau a fost șters?
  • Noul sistem al site-ului poate face mai ușoară semnalarea acestor probleme. Fiecare sursă de pe site are acum un buton denumit “REPORT” apăsând pe acesta se va deschide o căsuță unde puteți explica care este problema cu sursa respectivă iar administratorul site-ului va procesa cererea iar problema se va remedia în cel mai scurt timp.

      2. Sursa video se mișcă greu/ are întreruperi ce pot face?

  • Problema aceasta este des semnalizată de către utilizatorii site-ului iar răspunsul pentru această problemă este următorul: viteza de încărcare a unui video ține strict de viteza dvs. de internet și de configurația calculatorului/telefonului. Pentru utilizatorii de PC recomand să folosiți Google Chrome și să lase videoclipul să se încarce câteva minute înainte de a îi da play. Pentru utilizatorii de telefoane/tablete recomand să folosiți Google Chrome și să lăsați videoclipul să se încarce câteva minute dar este important de menționat faptul că anumite postări de pe site nu vor funcționa pentru acest tip de utilizatori, în special când singura sursă a unui film este NETU care nu poate fi rulat pe telefoane/tablete.

      3. Pot alege altă sursă video decât cea principală?

  • Da, acest lucru se poate realiza prin apăsarea butonului de sub playerul video stânga “OPȚIUNI“, acolo puteți alege din sursele video puse la dispoziție pentru dvs.
  • DE REȚINUT: Este posibil ca unele desene să nu aibă opțiunea pentru a alege o altă sursă video!

   4. Cum pot scăpa de reclamele de pe serverul NETU? *NOU*

  • Cea mai bună recomandare pe care o pot oferi este să descărcați Browserul Brave apăsând aici, acesta este cel mai bine cotizat browser în lupta împotriva reclamelor nedorite, astfel o să fiți scutiți de reclamele lungi și de conținutul acestora.

 

error: Nu este permisă copierea conținutului de pe site!