Pokemon: Seria Originală Online Subtitrată în Română: Season 1

Apr. 01, 1997
Your rating: 0
10 2 votes

Pokemon Indigo League Sezonul 1 Desene Animate Online Dublate in Limba Romana HD Gratis 720p Indigo League Online Subtitrat Rosubbed Rodubbed Anime Liga Indigo Toate Episoadele

 

Ash, un băiețel de 10 ani, nu are altă dorință mai mare decât să devină cel mai renumit antrenor Pokemon. El este ajutat de prietenii Misty (antrenor al pokemonilor de apă), Brock (cel ce are în grijă pokemonii aruncători de flăcări), ca și de propriul pokemon, simpaticul Pikachu. Numai împreună pot porni pe urmele celor 150 de pokemoni din lume, spre care se îndreaptă și echipa adversă Rocket cu pokemonul lor, Meowth. Competiția Pokemon aduce spectatorilor mici o varietate amuzantă de pokemoni, toți cu puteri neobișnuite. Victoria sau înfrângerea constă în cât de bine se descurcă pokemonul respectiv, în funcție de cât de bine dresat este. Cei trei prieteni călătoresc mult, timp în care pokemonii stau cuminți, ascunși în căsuțele lor-mingiuță.

 

* Nu se gaseste dublat in romana / Momentan acestea sunt episoadele gasite cu subtitrare in romana * Vor aparea mai multe pe parcurs!

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website

error: Nu este permisă copierea conținutului de pe site!
Emisiuni Online TV Romanesti

KimDesene

Desene Animate