Contribuie

O să încep prin a vă spune că vă mulțumim fiindca frecventați site-ul DeseneleDublate.Com, acesta a fost creat cu scopul de a oferi desene, filme, seriale animate și nu numai la o calitate cât mai bună.

Echipa DeseneleDublate.Com se ocupă cât de mult în limita timpului liber disponibil pe care îl avem fiecare să înregistrăm/convertim desenele la o calitate cât mai bună/postăm cât mai multe desene pe care dvs. le solicitați.

Totuși, ne-am gândit că puțin ajutor nu strică, astfel ne puteți susține (voluntar) dacă doriți prin următoarele:

  1. Puteți înregistra pentru site-ul DeseneleDublate.Com (dacă aveți experiență minimă într-un program de tip Screen Record/SopCast sau dacă aveți posibilitatea de a înregistra direct de pe TV) și să convertiți fișierele urmând ca noi să le postăm pe site. Pentru a intra în contact cu noi cel mai simplu este să ne trimiteți un mesaj direct pe pagina noastră de Instagram https://www.instagram.com/deseneledublate/ , iar dacă munca dvs. va fi semnificativă aveți șansa să postați personal pe site-ul DeseneleDublate.Com
  2. Puteți să ne ajutați printr-o donație ce ne ajută să alocăm resurse mai bune site-ului (în momentul de față resursele sunt medii spre bune, mereu este loc de mai bine). Cea mai bună metodă de a susține site-ul este prin intermediul site-ul Patreon, acesta poate fi accesat apăsând aici , după ce intrați pe site, puteți achiziționa un statut de membru în comunitatea noastră ce vă va oferi acces exclusiv la conținut dar și posibilitatea de a cere conținut.
  3. Dacă donațiile vor acoperi din costuri treaptat site-ul va avea tot mai puține reclame, cu posibilitatea de a le reduce definitiv (desigur acest lucru constă în costuri din partea site-urilor unde aceste fișiere sunt ținute).

Vă mulțumim pentru că folosiți site-ul nostru!

error: Nu este permisă copierea conținutului de pe site!