Contribuie

O să încep prin a vă spune că vă mulțumim fiindca frecventați site-ul DeseneleDublate.Com, acesta a fost creat cu scopul de a oferi desene, filme, seriale animate și nu numai la o calitate cât mai bună.

Echipa DeseneleDublate.Com se ocupă cât de mult în limita timpului liber disponibil pe care îl avem fiecare să înregistrăm/convertim desenele la o calitate cât mai bună/postăm cât mai multe desene pe care dvs. le solicitați.

Totuși, ne-am gândit că puțin ajutor nu strică, astfel ne puteți susține (voluntar) dacă doriți prin următoarele:

  1. Puteți înregistra pentru site-ul DeseneleDublate.Com (dacă aveți experiență minimă într-un program de tip Screen Record/SopCast sau dacă aveți posibilitatea de a înregistra direct de pe TV) și să convertiți fișierele urmând ca noi să le postăm pe site. Pentru a intra în contact cu noi cel mai simplu este să ne trimiteți un mesaj direct pe pagina noastră de Instagram https://www.instagram.com/deseneledublate/ , iar dacă munca dvs. va fi semnificativă aveți șansa să postați personal pe site-ul DeseneleDublate.Com
  2. Puteți să ne ajutați printr-o donație ce ne ajută să alocăm resurse mai bune site-ului (în momentul de față resursele sunt medii spre bune, mereu este loc de mai bine). Cea mai bună metodă de a susține site-ul este prin intermediul Browserului Brave, acesta poate fi descărcat apăsând aici , după descărcare, accesați site-ul nostru (DeseneleDublate.Com) iar acolo o să găsiți o opțiune de a contribui direct o singură dată sau lunar. (după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, dar puteți apăsa aici pentru un tutorial simplu cu toate detaliile necesare)
  3. Dacă donațiile vor acoperi din costuri treaptat site-ul va avea tot mai puține reclame, cu posibilitatea de a le reduce definitiv (desigur acest lucru constă în costuri din partea site-urilor unde aceste fișiere sunt ținute).

Vă mulțumim pentru că folosiți site-ul nostru!

error: Nu este permisă copierea conținutului de pe site!
Emisiuni Online TV Romanesti

KimDesene

Desene Animate